When quality matters

TOF Group is toonaangevend in de realisatie van hoogwaardige fibernetwerken voor particulier gebruik, grootzakelijke omgevingen en datacenters in Nederland. Vanuit onze jarenlange expertise en grote eigen capaciteit kunnen wij snel schakelen op vragen van iedere omvang en complexiteit. Als specialist en partner van onze klanten zorgen wij voor meer efficiency in de totale projectketen. Doet kwaliteit ertoe, dan maken wij het verschil.

Snel schakelen vanuit eigen kracht

Continue focus op kwaliteit

Onmisbare schakel in de keten

Full-service van het hoogste niveau

Snel schakelen vanuit eigen kracht

TOF Group beschikt over een omvangrijke eigen workforce van gecertificeerde fiberspecialisten en geavanceerd eigen materieel. Als netwerkonafhankelijke specialist kunnen wij alle mogelijke type netwerken en oplossingen realiseren. Doordat we alles in eigen hand hebben staat TOF Group voor een gegarandeerd snelle uitrol van hoogwaardige kwaliteit.

Continue focus op kwaliteit

Wij willen de beste zijn, als partner van onze klanten, verbinder in de keten en als werkgever. Daarom focussen wij continu op kwaliteit en de ontwikkeling van onze professionals en organisatie. Wij investeren in nieuwe technologieën en materieel en werken volgens de hoogst mogelijke standaarden en kwaliteitsprocedures. TOF Group staat hierdoor voor kwaliteit van een absoluut topniveau.

Onmisbare schakel in de keten

Onze specialistische kennis vormt de basis voor de toegevoegde waarde die wij leveren. Wij staan als partner naast onze klanten en denken mee over hoe het beter, slimmer of sneller kan. Als onmisbare schakel in de projectketen zorgen we voor synergie tussen partijen en meer efficiency op alle niveaus.

Full-service van het hoogste niveau

Of het nu gaat om één enkele verbinding of een fibernetwerk met duizenden connecties, als totaalpartner van onze klanten kunnen wij elke uitdaging van a tot z verzorgen. Naast realisatie, service en support voeren wij desgewenst ook het volledige projectmanagement uit. Onze integrale benadering zorgt er hierbij voor dat stakeholders, opdrachtgevers en andere solutionpartners samen gestroomlijnd tot topresultaten komen.

Contact

Heeft u een project dat vraagt om snelle service, expertise en hoogwaardige kwaliteit? Of wilt u meer weten over hoe wij werken? Neemt u dan gerust contact met ons op via het formulier of belt u ons. Wij horen graag van u.

Gegevens

  • Huisbergenweg 6, Rosmalen
  • 073 76 76 284
  • info@tofgroup.nl

Ben jij de glasvezelmonteur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk onze vacatures!