Fiber to the Home

TOF Group is toonaangevend in Nederland in de turn-key realisatie en het servicen van hoogwaardige FttH-netwerken voor de hedendaagse consument. Als totaalpartner van onze klanten staan wij voor razendsnelle, superstabiele thuisverbindingen met maximale capaciteit én 100% tevreden eindgebruikers.

24/7 Service & Support

TOF Service & Support staat 24/7 en 365 dagen per jaar voor u klaar om de kwaliteit van uw FttH-netwerk te garanderen. Naast het verhelpen van storingen verzorgt TOF Service & Support ook alle na-aansluitingen.

Fiber for Business

Op zoek naar een professionele partner voor de aanleg van een gegarandeerd betrouwbaar fibernetwerk voor zakelijk gebruik? Kies TOF Group. We bouwen op brede specialistische ervaring in de aanleg van complexe zakelijke fibernetwerken in uiteenlopende projectomgevingen waaronder Smart City en Mobility, Energie, Recreatie, Mobiel, Office & Industrie. Ons team staat voor gegarandeerde kwaliteit en een hoog servicelevel.

For Datacenters

Snel betrouwbare netwerkcapaciteit voor hyperscales en datacenters in binnen- of buitenland. Voor de beste oplossing voor deze kritieke, complexe omgevingen maken ons ervaren datacenter-specialisten gebruik van een optimale combinatie van data en fiber, en innovatieve technologieën en las- en meettechnieken.

Contact

Heeft u een project dat vraagt om snelle service, expertise en hoogwaardige kwaliteit? Of wilt u meer weten over hoe wij werken? Neemt u dan gerust contact met ons op via het formulier of belt u ons. Wij horen graag van u.

Gegevens

  • Huisbergenweg 6, Rosmalen
  • 073 76 76 284
  • info@tofgroup.nl

Ben jij de glasvezelmonteur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk onze vacatures!