Assistent Glasvezelmonteur

Wat ga je doen?
Je werkt samen met een ervaren glasvezelmonteur en je leert in de praktijk de werkzaamheden die zorgen voor een correcte glasvezelaansluiting bij onze opdrachtgever.

Je leert van A tot Z alle handelingen die horen bij de werkzaamheden die een ervaren glasvezelmonteur verricht. Dit betreft zowel graaf en bestratingswerk als montage werkzaamheden.

De werkzaamheden bestaan uit het lassen en meten van glasvezelkabels, het patchen en aansluiten van de kabels in centrales en bij klantlocaties. Dit zijn zowel particulieren klanten even als zakelijke klanten. Als assistent monteur ga je deze werkzaamheden in de praktijk stap voor stap leren, daarbij ondersteund door vaktechnische trainingen.

Waar ga je werken?
Op diverse projectlocaties door het gehele land.

Wat vragen wij?

Technische affiniteit;

Een flexibele instelling;

Goede beheersing van de Nederlandse taal;

Je hebt de juiste instelling; je bent een teamspeler, je bent betrokkenheid, staat voor kwaliteit, kunt nauwkeurig werken en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;

Je bent in het bezit van een VCA (veiligheidscertificaat) of bereid zijn deze te behalen;

Je beschikt over één of meerdere glasvezellas en/of meet certificaten, of bent bereid hierin tijd te investeren;

Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden?
Een leuke leerzame baan binnen de techniek van de toekomst, een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. We hanteren de voorwaarden uit de CAO metaal en techniek en bieden je een heel goed salaris. We geven je voldoende leer- en groeiperspectief in je functie en salaris.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Ben jij de glasvezelmonteur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Solliciteren op de functie

Solliciteren

Contact

Heeft u een project dat vraagt om snelle service, expertise en hoogwaardige kwaliteit? Of wilt u meer weten over hoe wij werken? Neemt u dan gerust contact met ons op via het formulier of belt u ons. Wij horen graag van u.

Gegevens

  • Huisbergenweg 6, Rosmalen
  • 073 76 76 284
  • info@tofgroup.nl