Planner M/V

Wie zijn wij?
Glasvezel is de levensader tussen jou en mij. Want zonder verbinding valt alles stil. Bedrijven kunnen niet functioneren, mensen niet communiceren. Zó belangrijk is het dat wij de kabels aan elkaar knopen. Beter en sneller dan ieder ander, omdat wij de kennis en capaciteit in huis hebben. Van home tot datacenter is TOF Group dé verbinder van glasvezel. Wij zijn TOF!!

Wat doe je?

Het (na)bellen van onze particuliere klanten voor het maken van glasvezelklantaansluiting. Verder bestaat de functie uit: Het administratief verwerken van deze klantaansluitingen in de diverse daarvoor ingerichte systemen. Het inplannen van de glasvezelmonteurs. Werkzaamheden voorbereiden & uitvoeren zoals het bestellen van materialen.


Wat is vereist?

Ervaring met het plannen van servicemonteurs is een pre. MBO werk en denkniveau. Overtuigingskracht. Inlevingsvermogen. Vermogen tot snel schakelen. Goede NL- uitdrukkingsvaarigheid. Je bent woonachtig in de regio Den Bosch.

Wat krijg je:

Een leuk team met collega’s planners-werkvoorbereiding en uitvoerders. Een startsalaris tussen € 2.186,= en € 2.622,= bruto per maand afhankelijk van ervaring, met perspectief op groei op basis van je ontwikkeling. 25 vakantiedagen per jaar. 40-urige werkweek (5 dagen – 8 uur). Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training. Pensioenopbouw bij PMT Pensioenfonds (Metaal &Techniek).

Ben jij de glasvezelmonteur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Solliciteren op de functie

Solliciteren

  • Max. file size: 64 MB.

Contact

Heeft u een project dat vraagt om snelle service, expertise en hoogwaardige kwaliteit? Of wilt u meer weten over hoe wij werken? Neemt u dan gerust contact met ons op via het formulier of belt u ons. Wij horen graag van u.

Gegevens

  • Huisbergenweg 6, Rosmalen
  • 073 76 76 284
  • info@tofgroup.nl

Ben jij de glasvezelmonteur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk onze vacatures!