DP-Monteur FttH (nieuwbouw) M/V (fulltime – 40 uur)

Als glasvezelmonteur, verricht je alle voorkomende las- en civiele werkzaamheden voor het lassen van DP (Distributiepunten) binnen Fiber tot he Home (FttH). Met behulp van lasmachine én een volledig ingerichte werkbus, zorg je voor de juiste glasvezelaansluitingen aan de hand van door de opdrachtgever aangeleverde werkopdrachten en lasschema’s. Je last zelfstandig diverse type hoogvezelige glasvezelkabels (van 12-voudige tot en met 144-voudige glasvezelkabels).

Daarnaast verricht je de bijkomende civiele werkzaamheden, zoals open graven, straatwerk en herstelwerk verrichten. Waar nodig plaats je de juiste wegafzetting, conform CROW. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met 1 of meerdere collega’s. Ook als leerling glasvezel (DP-) monteur kun je middels onze TOF Academy worden opgeleid . Een leermeester zal je begeleiden en je de technische vaardigheden en technische trainingen van het vak van glasvezelmonteur bijbrengen. Samen met een ervaren monteur leer jij je te ontwikkelen naar zelfstandig glasvezelmonteur.

Wat vragen wij?

VMBO / MBO werk- en denkniveau; bij voorkeur in de Elektrotechniek, Installatietechniek, Datatelecom techniek of anderszins in ieder geval gevoel voor techniek

Ervaring met glasvezellassen is een pré

Flexibel

Goede spreekvaardigheid NL

In bezit van rijbewijs B

In het bezit van een VCA (veiligheidscertificaat) of bereid bent deze te halen

De juiste instelling – een teamspeler – verantwoordelijkheidsgevoel en geen 8 tot 5 mentaliteit

Wat bieden wij?

Een leuke baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De zekerheid van een vaste baan met voldoende afwisseling en groeiperspectief. We voorzien onze monteurs met het modernste apparatuur, een luxe werkbus met gereedschap en wegafzetting zodat je veilig, volgens de regelgeving kunnen werken. Een technische basis training en zicht op het werkveld zal een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Interesse?

Neem contact met me op; Olaf Pijnenburg, HR manager. E-mail: o.pijnenburg@tofgroup.nl T.06-55554851

Ben jij de DP-Monteur FttH (nieuwbouw) M/V (fulltime – 40 uur) die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Solliciteren op de functie

Solliciteren

Contact

Heeft u een project dat vraagt om snelle service, expertise en hoogwaardige kwaliteit? Of wilt u meer weten over hoe wij werken? Neemt u dan gerust contact met ons op via het formulier of belt u ons. Wij horen graag van u.

Gegevens

  • Huisbergenweg 6, Rosmalen
  • 073 76 76 284
  • info@tofgroup.nl

Ben jij de glasvezelmonteur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk onze vacatures!